Све на једном месту: Почела са радом канцеларија Општинске управе у Саставцима

Прибој - Од понедељка у Саставцима ради шалтер Општинске управе, на коме грађани са овог подручја, могу обавити све административне послове, као у Услужном центру Општине, односно предати све врсте захтева, као што је остваривање права на дечји додатак, права енергетски ефикасног купца или вађење извода из матичне књиге рођених, умрлих и венчаних. На шалтеру ће бити могуће добити и друга докуметна, која се у координацији са централом Општинске управе, могу доставити нашим грађанима са овог подручја у канцеларију у Саставцима.


Канцеларија Општинске управе у Саставцима ради сваког радног дана од 8 до 14 сати.


У наредном периоду треба очекивати и почетак рада канцеларије Месне заједнице Саставци, али и канцеларије МУП-а, где би грађани могли да предају захтеве за издавање личних докумената, као и канцеларије прошле године формиране Земљопрадничке задруге Саставци.


У реновираној згради Месне заједнице Саставци планирано је и поновно отварање Стоматолошке амбуланте за ово подручје, као и комплетније опремање постојеће здраствене амбуланте.


Зграда месне заједнице, реконструисана је средствима локалне самоуправе и тако после готово две деценије, враћена на коришћење грађанима Саставака, али и суседних месних заједница Забрњица, Крајчиновићи, Бучје, Стрмац и Сјеверин.


РИНА

11.02.2020.


Fotografije