Ne možemo stići da proizvedemo koliko nam traže: Zbog ratova u svetu vojna fabrika iz Lučana ima pune ruke posla i širi svoje kapacitete, kreće se i sa prozvodnjom trofaznog baruta (FOTO)     ·     Živeli smo mesecima na ploči štale, do kuće smo prilazili čamcima: Dramatična sećanja Čačana na katastrofalne poplave pre deset godina, samo se nadaju - bilo ne ponovilo se (FOTO)     ·     Naoružan do zuba, policija upala u stan i našla čitav arsenal oružja: Uhapšen muškarac iz kolašine - imao puške, pištolje i municiju     ·     Četkicom stvara magiju i ljubav prema Srbiji pretvara u dela: Milica je učiteljica ali i vrhunska slikarka, nesebično se trudi da svoj talenat prenese i na đake     ·     U srpskim selima i dalje postoji "drvo zapis": Kultno mesto koje štiti od nevremena i nesreće, a sveti krst urezuje se jednom godišnje (FOTO)     ·     Gomila se smeće po lokalnim samoupravama koje inače ga odvoze na deponiju Duboko: Čačak odmah rešio svoj problem, otpad iz ovog grada se do daljeg odlaže u Kraljevu     ·     Ovo će biti centar zbivanja mladih na Zlatiboru: Dobili prostor za druženje i kreiranje sadržaja (FOTO)     ·     Pao diler u Priboju: Policija mu pronašla marihuanu i vagicu za precizno merenje, sve namenjeno za dalju distribuciju     ·     Dečak pao sa zgrade u Sutomoru: Sa teškim povredama prebačen u Klinički centar     ·     „Milan Blagojević - Namenska” AD obeležila 75 godina postojanja     ·     Jeziva tuča u Novom Pazaru: U sred bela dana čovek prebio dečaka u servisu mobilnih telefona, odmah je uhapšen i sproveden u stanicu     ·     Drogiran napravio pravi karambol u Tutinu bez vozačke dozvole: Na raskrsnici udari u mercedes, na svu sreću niko nije povredjen     ·    


Autor: RINA.rs


Чачак добија нови атлетски стадион: Крај реконструкције за два месеца


Чачак – Реконструкција Атлетске стазе у Чачку, која је започела на иницијативу грађана, приводи се крају. Ова спортска инфраструктура добиће нов изглед након више од три деценије. До сада са завршени сви грађевински радови, који су обухватили тоталну реконструкцију водоводне и канализационе мреже, ограђивање стадиона, постављање ивичњака, асфалтирање подлоге, као и земљане радове на деловима стадиона који неће бити под гумираном подлогом.

 

“Град Чачак и Спортски центар ''Младост'' су препознали важност реконструкције атлетског стадиона, па се у другој половини прошле године почело са реализацијом овог великог пројекта. У консултацијама са стручним лицима из атлетског спорта, као и извођачима радова донета је одлука да се завршни радови због временских услова одраде када буду адекватни услови за рад. У току су радови на формирању и изградњи бројних борилишта, јер атлетски стадион није намењен само за трчање. Након тога ће уследити финални радови на постављању гумиране подлоге најновије генерације, након чега ће атлетски стадион добити прави изглед и бити стављен у функцију за коју је намењен”, рекао је за РИНУ, Милош Стеванић, директор Спортског центра “Младост” у чијој надлежности се налази Атлетски стадион.

 

Радови и требало да буду готови за два месеца, када ће Чачани добити један од модернијих и функционалнијих Атлетских стадиона у Србији.

 

“Овај објекат ће бити на располагању свим нашим суграђанима. Планирано је да се јасно одреде термини када ће стазу користити атлетски и остали клубови, а биће свакако довољно времена и за бројне рекреативце. Сви корисници морају бити свесни да од начина на који користе атлетски стадион зависи колико ћемо га дуго имати у оваквом стању. Ми као установа ћемо уложити максималан напор да одговорно одржавамо атлетски стадион, као уосталом и све остале спортске терене и објекте, а од свих наших корисника очекујемо да буду прави сарадници и да дају свој допринос да имамо спортску инфраструктуру којом ћемо се поносити и оставити је онима што долазе за нама'', закључио је Стеванић.

 

РИНА


27.02.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO