Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Четврти пацијент у Чачку заражен короном: У карантину 150 грађана и 117 Кинеза


Чачак – Радни тим за прађење ширења вируса корона на територији града Чачка на чијем челу се налази др Михајло Луковић, потврдио је да је евидентирана и четврта  заражена особа  у граду на Морави, а преко  150 суспективних особа налази се у карантину.

„Пацијент је са подручја града, није боравио у иностранству. Није хоспитализован, има благу клиничку слику и на кућном је лечењу“, нагласио је др  Луковић.

Он је истакао да је полиција добила нарађење да прати све инпортоване случајеве који су у транизиту кроз  теритирију града, а долазе из ризичних подручја. Инсепкцијске службе су обавиле надзор над објектима где се ради јавно окупљање и поступили су у складу са законом.

„Сви су максимално укључени и свој посао обављају како треба, да би се максимално спречило ширење корона вируса у Чачку. Надам се да ћемо се изборити са овом новонасталом ситуацијом“, изјавио је др Луковић.

У карантину се поред  грађана Чачка налази и 117 кинеских држављана који раде на изградњи деонице ауто-пута, њима се на посебан начин достављају храна и пошта и како наглашавају надлежни, вероватноћа да се корона вирус прошири са овог места, уколико је неко од њих заражен, сведена је на минимум.

РИНА


15.03.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO