Ogromna zaplana marihuane u Rožajama: Pronašli 40 kilograma droge u napuštenom objektu pored magistrale (FOTO)     ·     Gašić stigao kod kuće gde je Danka (2) nestala     ·     Katolici i protestanti obeležavaju Veliki petak     ·     Gradovima i opštinama sredstva za inovativna rešenja u saobraćaju, akcenat na bezbednost dece     ·     Zablistaće novi prozori i vrata u Čačku: Preko 200 gradjana potpisalo ugovore o realizaciji mera energetske efikasnosti, a ovo je samo početak (FOTO)     ·     Vatra progutala kuću u Lapovu: Samohrana majka troje maloletne dece ostala bez krova nad glavom, dobri ljudi skupili se da pomognu     ·     Sprečena ekološka katastrofa: Nepoznato lice u Novom Pazaru u otvor šahte izručilo veliku količinu motornog ulja, na lice mesta odmah upućene nadležne ekipe     ·     U Srbiji danas još toplije, do 28 stepeni     ·     Vučić se danas obraća javnosti u 18 časova     ·     U Bosni i Hercegovini uhapšene tri osobe u vezi sa nestankom Danke Ilić     ·     Kuda ide ovaj svet: Dečak iz Podgorice drugo maloletno lice ucenjivao eksplicitnom fotografijom, podneta krivična prijava     ·     Dečak preminuo posle incidenta u školi     ·    


Autor: RINA.rs


Тарабићи предсказали пандемију корона вируса: Људи из белог света враћаће се у Србију у колонама


Ужице Мало ко је Тарабиће из села Кремне и њихова прорачанства схватао за озбиљно, али већина њих до сад се обистинила. Имајући у виду тренутну ситуацију због ширења корона вируса по читавом свету, сасвим је извесно да оно написано на страници 91 управо проживљавамо.

 

У Србију ће се из „белог света“ враћати у колонама, а реке људи напуштаће Београд у правцу српских села. Колона избеглица чекаће на граници само да се докопају Србије, која ће по Милошу Тарабићи бити својеврсна „нојева барка“ за људе из развијених земља. Враћаће се у поворкам наши људи из света. Биће зла које ће стићи до Србије, бити жалости јер сваком ће неко страдати у белом свету. Сувише је људи отишло у „бели свет“ , написали су својевремено Тарабићи.

 

Драган Пјевић из села Кремне који је објавио тумачање ових пророчанстава тврди да је на њиховим страницама све исписано, као и то да ће Србија победити ову пошаст која јој прети.

 

Ове речи мудрих мојих комшија са падина Таре тек данас ми изгледају сликовито.

Ово није моја изјава, већ само подсећање на једну књигу која је предсказала многе догађаје, почевши од Дрине која ће потећи уз Тару, преко сокоћала која су нам данас од непроцењивог значаја, па до данашњих дана, које ја лично препознајем, али не мора нико да ми верује, као дане у којима ће у Србији многи потражити спас и када ће у њу хрлити многи који су је давно оставили. И питам вас, не рече ли синоћ председник Србије да се у дану вратило више од 40 000 људи, а ја мислим да је то тек почетак. По хиљадити пут сам читао исту страницу ове књиге и тек сада схватам тежину поруке. Биће страшно, али Србија ће бити место које ће победити зло и где ће многи пронаћи спасење“, изјавио је Драган за РИНУ.

 

Овај Креманац додаје да његове комшије нису могли предвидети детаље, али све ово, почевши од безбедносних мера које држава предузима, како каже, личи му на то давно предсказање.

 

Србија је вечна и овде је зло увек било поражено”, поручио је за крај Пјевић.

 

РИНА


18.03.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO