Čestice moštiju velike svetiteljke Svete Petke Paraskeve stigle u crkvu kod Čačka: Veliki blagoslov u Hramu Svetog cara Konstantina i carice Jelene u Kojevićima     ·     Mašine ubacile u petu brzinu, privode se kraju radovi na saobraćajnici koja će preporoditi Gornji Milanovac: Šleperi više neće ići kroz centar grada     ·     Struja i gas za privredu pojeftinjuju, građanima ostaju iste cene     ·     Uhapšen Žerar Depardje!     ·     Pas lutalica izujedao radnika ZOO higijene po butinama i rukama     ·     Deca su nam svaki dan u opasnosti, idu uz magistralu - nema ni zaštitne ograde ni trotoara: Srbi i Bošnjaci zasukali rukave i zajednički krče vrzinu i prave malu pešačku stazu kako ne bi strahovali za najmlađe (FOTO)     ·     Sunčano i toplo, temperatura do 27 stepeni     ·     Danas se završava prijavljivanje penzionera za solidarnu pomoć     ·     Vučić se obraća javnosti o najbitnijim temama     ·     Haos nakon utakmice u Podgorici: Verbalno se sukobili navijači a onda i igrači između sebe, odmah reagovala policija i sprečila veći incident     ·     Buktinja u širem centru grada: Zapalio se parkiran autimobil, vatrogasci na licu mesta     ·     Ljubav prema konjima pretočila u odličnu biznis ideju: Ema (17) osnovala svoj jahački klub, uz pesmu i osmeh na ranču moguće je ostvariti san (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Горњомилановчани демантују: Нема заражених међу медицинским радницима, тестови били негативни


Горњи Милановац – Још две особе инфициране су корона вирусом у општини Горњи Милановац. Tако да је укупно осам оболелих  на подручју општине.

Након информације да су оболела два здравствена радника, Штаб за ванредне ситуације то је демантовао.

„Тачно је да је на подручју милановачке општине регистровано још два случаја заражена корона вирусом, али нису у питању здравствени радници. Особље Дома здравља и Опште болнице опремљено је адекватном заштитом, које има у довољним количинама, а сви налази узоркованих медиционара, рађени превентивно, су негативни“, саопштено је у Штабу за ванредне ситуације.

Због нових мера Владе Републике Србије, односно, Полицијског часа који ће трајати од петка у 17 сати до понедељка у 05 сати ујутру, продавнице ће у петак радити до 16 сати, субота и недеља ће бити нерадни дани.  Пензионери ће набавку моћи да обаве у петак од 04-07 ујутру.

 „Још једном апелујем на све наше грађане да се чувају, буду дисциплиновани и да наредних 10-так дана сви заједно са већом дисциплином избегнемо кажњавања. Ми ћемо са наше стране урадити све превентивне мере да зауставимо ширење вируса, али то не можемо сами без подршке наших суграђана“  истакао је Дејан  Ковачевић, командант Штаба за ванредне ситуације општине Горњи Милановац.

РИНА


09.04.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO