Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·     Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite i čudotvorne vode u Ovčar Banji, smeštana na sat ipo od Beograda u prelepom delu Srbije (FOTO)     ·     Čačak i region se pokrenuli, u rekordom roku skupljen novac za Jovana: Najlepša vest stiže iz grada na Moravi, samohranom ocu heroju sada će biti bar malo lakše (FOTO)     ·     Na zahtev opozicije izbori se održavaju 2. juna     ·     Vatra mu odnela krov nad glavom, a bolest prikovala za krevet: Teška sudbina Milomira kida srce, živi u preteškim uslovima i potrebna je pomoć dobrih ljudi     ·     Eksplozija kod Zvečana, niko nije povredjen: Policija na licu mesta     ·     Vraćali se s planinarenja, pa autom sleteli u provaliju kod Splita     ·     Dan visokih zvanica sutra na vežbi Vojske Srbije "Vihor 2024“ na "Pešteru"     ·     Odmah zatvor: Mladić iz Rožaja osuđen na 15 dana robije, odbio da se podvrgne testiranju na drogu dok je upravljalo vozilom     ·     Sneg pade na behar, na voće: Vremenske (ne)prilike zadale nove glavobolje poljoprivrednicima, težak sneg mogao bi da slomi grane i uništi plodove (FOTO)     ·     Od 1. maja gas jeftiniji za industrijske potrošače za oko 15 odsto     ·    


Autor: RINA.rs


О Прибоју се све више прича: Општина на Лиму домаћин овогодишњих Дунав осигурање Спортских игара младих


Прибој – У складу са мерама Владе Републике Србије, све активности Дунав осигурање Спортских игара младих планиране за ову годину биће одржане по завршетку ванредног стања. Пламен Игара ће кренути из Прибоја, општине која је изабрана за домаћина свечаног отварања Игара у Србији за 2020. годину.

„Док је у току ванредно стање у Републици Србији, Спортски савез Прибоја се прикључио акцији Дунав осигурање Спортских игара младих Србије #КодКуЋеЈеЗакон. Уз акцију коју су покренули, заједничким снагама смо почели да промовишемо и наше спортисте из Прибоја, што њима много значи. Када се и они нађу на страницама заједно са светски познатим асовима, то је за младе посебан мотив“, рекао је Филип Комарица председник Спортског савеза Прибој.

Млади спортости су додатно афирмисани кроз ову кацију, да активно учествују слањем видео клипова како проводе време у изолацији и како се спремају за наставак такмичења.

„Спортски савез Прибоја је направио и наградни конкурс за избор маскоте Савеза. Уз све активности које реализују Дунав осигурање Спортске игре младих Србије, ми смо за наше суграђане обезбедили додатни садржај, али и награде за најкреативније. Ово је наш мали допринос заједници у целини, у овим тешким временима када се сви заједно боримо да што пре победимо пошаст која је задесила цео свет, па и нас“, Комарица.

Спортски савез Прибоја је, уз помоћ локалне самоуправе, пре свега председника општине Лазара Рвовића, радио доста у претходном периоду на промоцији спорта.

„Трудили смо се да све што можемо унапредимо по питању спорта у нашој општини. О Прибоју се прича, а уз Игре смо добили додатну промоцију општине“,  закључио је Комарица.


25.04.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO