Ne možemo stići da proizvedemo koliko nam traže: Zbog ratova u svetu vojna fabrika iz Lučana ima pune ruke posla i širi svoje kapacitete, kreće se i sa prozvodnjom trofaznog baruta (FOTO)     ·     Živeli smo mesecima na ploči štale, do kuće smo prilazili čamcima: Dramatična sećanja Čačana na katastrofalne poplave pre deset godina, samo se nadaju - bilo ne ponovilo se (FOTO)     ·     Naoružan do zuba, policija upala u stan i našla čitav arsenal oružja: Uhapšen muškarac iz kolašine - imao puške, pištolje i municiju     ·     Četkicom stvara magiju i ljubav prema Srbiji pretvara u dela: Milica je učiteljica ali i vrhunska slikarka, nesebično se trudi da svoj talenat prenese i na đake     ·     U srpskim selima i dalje postoji "drvo zapis": Kultno mesto koje štiti od nevremena i nesreće, a sveti krst urezuje se jednom godišnje (FOTO)     ·     Gomila se smeće po lokalnim samoupravama koje inače ga odvoze na deponiju Duboko: Čačak odmah rešio svoj problem, otpad iz ovog grada se do daljeg odlaže u Kraljevu     ·     Ovo će biti centar zbivanja mladih na Zlatiboru: Dobili prostor za druženje i kreiranje sadržaja (FOTO)     ·     Pao diler u Priboju: Policija mu pronašla marihuanu i vagicu za precizno merenje, sve namenjeno za dalju distribuciju     ·     Dečak pao sa zgrade u Sutomoru: Sa teškim povredama prebačen u Klinički centar     ·     „Milan Blagojević - Namenska” AD obeležila 75 godina postojanja     ·     Jeziva tuča u Novom Pazaru: U sred bela dana čovek prebio dečaka u servisu mobilnih telefona, odmah je uhapšen i sproveden u stanicu     ·     Drogiran napravio pravi karambol u Tutinu bez vozačke dozvole: Na raskrsnici udari u mercedes, na svu sreću niko nije povredjen     ·    


Autor: RINA.rs


О Прибоју се све више прича: Општина на Лиму домаћин овогодишњих Дунав осигурање Спортских игара младих


Прибој – У складу са мерама Владе Републике Србије, све активности Дунав осигурање Спортских игара младих планиране за ову годину биће одржане по завршетку ванредног стања. Пламен Игара ће кренути из Прибоја, општине која је изабрана за домаћина свечаног отварања Игара у Србији за 2020. годину.

„Док је у току ванредно стање у Републици Србији, Спортски савез Прибоја се прикључио акцији Дунав осигурање Спортских игара младих Србије #КодКуЋеЈеЗакон. Уз акцију коју су покренули, заједничким снагама смо почели да промовишемо и наше спортисте из Прибоја, што њима много значи. Када се и они нађу на страницама заједно са светски познатим асовима, то је за младе посебан мотив“, рекао је Филип Комарица председник Спортског савеза Прибој.

Млади спортости су додатно афирмисани кроз ову кацију, да активно учествују слањем видео клипова како проводе време у изолацији и како се спремају за наставак такмичења.

„Спортски савез Прибоја је направио и наградни конкурс за избор маскоте Савеза. Уз све активности које реализују Дунав осигурање Спортске игре младих Србије, ми смо за наше суграђане обезбедили додатни садржај, али и награде за најкреативније. Ово је наш мали допринос заједници у целини, у овим тешким временима када се сви заједно боримо да што пре победимо пошаст која је задесила цео свет, па и нас“, Комарица.

Спортски савез Прибоја је, уз помоћ локалне самоуправе, пре свега председника општине Лазара Рвовића, радио доста у претходном периоду на промоцији спорта.

„Трудили смо се да све што можемо унапредимо по питању спорта у нашој општини. О Прибоју се прича, а уз Игре смо добили додатну промоцију општине“,  закључио је Комарица.


25.04.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO