Невероватан расплет мистериозних пожара у Пријепољу: За подметање оптужена жена у чијој кући је прво и највише горело (ФОТО)

Прјепоље – Прича о мистериозним пожарима у пријепољском насељу Суводо и даље не престаје јер ухапшена жена на коју се сумња да их је изазвала је супруга Зорана Томашевића, у чијој кући пожари избијају од почетка године. Како je агенцији РИНА потврдио Зоран, она је јуче пала на полиграфу и одређено јој је задржавање до 48 сати.

„Жену су привели јер је она била у све три куће у којој су се дешавали пожари, али то су њена браћа код којих се склонила и који живе неколико метара од нас. Ко још може да помисли да би запалила своју, кућу брата близанца и сестре од тетке? Она је у страшном стању због свега, мислим да не зна ни шта прича и зато полиграф  није конкретан доказ, узео сам адвоката и тражићу да се ово испита. Имам и сведоке да се све дешавло из чиста мира, нама је у кући био и дежурни ватрогасац, за време пожара код њеног брата сви су били у кући и објасните ми како је онда то једна жена могла да запали“,  рекао је Зоран за РИНУ.

15.05.2020.


Fotografije