Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Шешељ у Чачку: Радикали су једина озбиљна опозициона странка у Србији (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак – У оквиру предизборне кампање лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ посетио је Чачaк и том приликом истакао да СРС током својих предизборних активности неће организовати митинге на отвореном, нити трибине у затвореном простору, због још увек претеће опасности од вируса који је изазвао светску епидемију.

“Нећемо да људе доводимо у позицију да се због наших скупова и наших политичких промоција излажу здравственој опасности, поготову људe моје генерације и старије јер смо ми најугроженији”, поручио је Шешељ.

Он је истакао да ће на предстојећим изборима СРС бити једина озбиљна опозициона странка.

“Ми се надамо да ћемо бити много јача опозициона странка у парламенту него до сада, наставићемо опозиционо деловање, никада нећемо бити опозиција Србији него само опозиција актуелној власти, која критикује аргументовано. Ми ћемо то и убудуће да радимо још темељитије и још квалификованије. Имамо освежену листу кандидата, извршили смо и одређено подмлађивање странке. Што се тиче Моравичког округа листе у Чачку и Ивањици су предате, следи предавање листе у Горњем Милановцу”, поручио је Шешељ окупљеним симпатизерима на Градском тргу у Чачку. 

Шешељ ће током данашњег дана након посете Моравичког обићи и Златиборски округ и то  Ариље, Ужице и Пожегу.

Он је истакао да ће СРС наступати као део коалиција у мешовитим срединама и то у Пријепољу, Сјеници, Новом Пазару и Прибоју, јер како је рекао, не желе да дође до растурања српских гласова.

“Највише пажње придајемо иновацијама у нашем економском програму, желимо што скорији излазак Србије из економске кризе, подржавамо приближавање Русији и Кини. Подржали смо и поделу ових 100 евра које власт дели грађанима, што је много боље него плаћати странцима 10 000 за једно радно место”, рекао је Шешељ.

Лидер српских радикала је истакао да се морају створити услови за домаће инвеститоре, јер без њих нема економског опоравка и просперитетне будућности.

РИНА

 


28.05.2020.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO