Pre 16 godina nije postojala nijedna firma, danas tu posluje 20 uspešnih kompanija: Svilajnac se digao kao Feniks iz pepela i postao privredni lider okruga, otvorene pozicije za stotine radnih mesta (FOTO)     ·     Vozač Red Bula Maks Ferstapen osvojio pol poziciju u Kini     ·     Produžila sam sebi život za 15 godina, sada sa osmehom prilazim ogledalu: Žana iz Čačka izgubila 80 kilograma za nepunih godinu dana (FOTO)     ·     Ovo je dika i ponos čitavog Gornjeg Milanovca: Dobili zatvoren bazen pre mnogo većih srpskih gradova, uskoro svečano otvaranje     ·     Sutra besplatni preventivni pregledi u Domovima zdravlja širom Srbije     ·     Teška saobraćajna nesreća kod Tivta: Jedna osoba poginula     ·     Od ponedeljka kreću radovi na kolovozu od čačanske bolnice do semafora u Atenici     ·     Preminuo crnogorski biznismen Brano Mićunović     ·     Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Чачани узвраћају ударац: Прошли смо кроз тежак период, сада смо достојни Супер лиге


 

Чачак - Након паузе од 100 дана фудбалери Борца 1926 су поново на терену. Пласманом у виши ранг такмичења чачанске зебре данас су на стадиону поред Мораве започели припреме за Прву лигу Србије. На прозивку је позвано 30 фудбалера већином из Чачка који су поникли у клубу као и првотимци из прошле сезоне.

„На самом старту сезоне показаћемо да смо спремни за пут ка врху, да смо достојни елитног ранга такмичења. Тежак период је иза нас, најгоре је прошло, сада смо се уздигли и јединствени смо у намери да освојимо прва четири места која нам омогућавају улазак у Супер лигу", казао је Вељко Богићевић, капитен чачанских зебри.

У наредном периоду ће фокус бити на омладинској школи клуба и оно што следи је потписивање уговора са играчима.

„Од играча који су се појавили у свлачионици могу сигурно рачунати на 70 одсто, овај припремни период ће показати њихову форму и на основу ње ћемо правити селекцију, али свако од њих је вредан пажње и мислим да за ову сезону имамо добар тим, а потписивање уговора ће уследити у наредних 15 дана", рекао је Владимир Станистављевић, спортски директор и тренер.

Шеф стручног штаба Борца нагласио је да су организационе структуре и финансије саставни део клуба које ће на данашњом скупштини решавати, како би поставили клуб на здраве ноге.

„Вечерас ћемо знати ко чини скупштинско тело и управни одбор клуба. Очекујемо спонзора у наредном периоду, водимо неке преговоре, тренутно се финасирамо
од средства из претходне сезоне", нагласио је Станисављевић.

РИНА


25.06.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO