Додељене Светосавске награде у Ужицу

Ужице - Градско веће утврдило је предлог одлуке о називима улица и других делова насељених места на територији Ужица. Овај предлог биће упућен Министарству државне управе и локалне самоуправе ради добијања сагласности, саопштено је на званичном сајту града Ужица.

Одлучено је да овогодишње Светосавске награде, на предлог Педагошког савета и колектива Предшколске установе Ужице и актива директора основних и средњих школа, припадну Биљани Пенезић, васпитачу у Предшколској установи, Миленки Стојић, наставнику географије у Основној школи “Слободан Секулић“ и Мирјани Лазовић, професорки правне групе предмета у Економској школи Ужице. Ове награде додељују се просветним радницима за њихов допринос квалитетном образовању и васпитању и унапређењу образовно-васпитног рада,

Сагласности Већа дата су Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању на њихов Програм рада и Биоктошу на Програм одржавања чистоће јавних површина у 2019. години.

На овој седници, одређено је да се дотације доделе Аеродрому Поникве, Великом парку и Бизнис инкубатор центру, утврђена економска цена програма васпитања и образовања у Вртићу, те Акциони план за запошљавање за 2019. годину и разрешења и именовања у школским одборима Техничке школе Радоје Љубичић и Старог града.

 

Регионална информативно новинска агенција РИНА

 

23.01.2019.


Fotografije