Падавине у западној Србији нису направиле веће проблеме путарима

 Сјеница - Снег који је ноћас падао, није направио веће проблеме у Сјеници. Према речима шефа службе за одржавање локалних путева у општини Сјеница Адема Мујовића, екипе су на терену и чисте се критична места и улице у граду.

,,Ноћас је нападало око 10 центиметара снега, на вишим тачкама било је и ветра који је направио мање наносе. Саобраћај се одвија отежано, али су сви путеви проходни”, рекао је Мујовић.

 

Нова Варош – На територији општине Нова Варош нема непроходних путева а снег који пада за сада није значајније утицао на нормално одвијање саобраћаја.

“За сутра и прекосутра најављене су веће падавине и ми смо спремни да реагујемо. Што се тиче сеоског подручја за сада успевамо да уз помоћ воза и лакше механизације одржимо путеве проходним”, казао је председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

 

Ужице - Директор “Путеви Ужице” Леко Корићанац казао је да за сада нема проблема и да су сви магистрални  путеви проходни на територији од Пожеге до границе са Црном Гором.

,,Све екипе су на терену, ангажовани смо 24 сата дневно, за сада нема застоја у саобраћају и све деонице су проходне. Што се тиче ризле и соли, за сада имамо довољно”, изјавио је Корићанац.

 

Чачак - Вукајловић: Екипе су мобилне од раног јутра, путеви су проходниПрема речима директора ЈКП "Градац" Драгана Вукајловић снег који је ноћас пао није донео проблеме. Сви путеви су за сада проходни, а екипе на терену.

,,Немамо ништа критично што се тиче територије Чачка и приградских насеља. У јутарњим часовима  екипе су кренуле на редовне интервенције. Прво се чисте путни правци ка школама, за сада нисмо добили информацију да било где постоји проблем или да је неки део завејан. Падавине се најављују до недеље, ми  у овим тренуцима имамо довољне количине соли и ризле’’, рекао је за агенцију РИНА директор ЈКП "Градац" Драган Вукајловић.

 

Регионална информативно новинска агениција РИНА

24.01.2019.
Видео ће бити објављен накнадно


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1