Бира се ново руководство Општине Лучани

Лучани /РИНА/- У великој сали скупштине Општине Лучани данас у 10:00 сати почеће конститутивна седница новог сазива локалног парламента. Председаваће, такав је пословник, као најстарији одборник Милош Гајовић из Дучаловића.

Нови сазив, према резултатима избора, имаће 27 одборника СНС, четири из Савеза за Србију и по два из СПС и ГГ„Један тим”.
Познати су, иначе, кандидати за руководећа места, о чему је свој суд казала СНС као водећа у овом крају. Тако ће, највероватније, нови председник Општине Лучани бити дипломирани економиста Миливоје Доловић (31) из Котраже, његов заменик доктор ветерине Милош Јовичић из Гуче, а повереник СНС за овај крај Ненад Миловановић дипломирани инжењер технологије.

Председник локалног парламента, како је номинован, Весна Стамболић, досадашњи челник ове општине.

„Очекујем коректну и добру сарадњу са свим одборницима. Српска напредна странка има све услове да настави рад који смо започели”, казала је Весна Стамболић за агенцију РИНА.

Скупштином преседава најстарији одборник Милош Гајовић (74), док је најмлађа одборница у локалном парламенту Маријана Милићевић (25).

У Верификациони одбор изабрани су Мирослав Милутиновић, Милица Пајовић, Чедомир Живановић, Снежана Пајовић и Мирјана Керн.

 

РИНА

 

25.01.2019.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 2