Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Тодоровић: Насиље је последње уточиште неспособних


Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, најоштрије осуђује насиље и вандализам политичара који стоје иза нереда у Београду, 

у тренутку када се држава и здравствени систем суочавају, са још једним ударом вируса COVID-19, наводи се на званичној ФБ страници градоначелника Чачка.

„У тренутку када морамо бити јединствени у одбрани живота и здравља наших грађана и поштовати све мере које могу допринети спречавању ширења вируса, почело је деструктивно понашање оних које не занима безбедност и здравље грађана Србије, са циљем урушавања институција система.
Напади на полицију, упад у Народну скупштину, разбијање просторија, па чак и главе лидера једног опозиционог покрета, зато што је изашао на изборе, јесу облици недопустивог насиља.

Позивати на окупљање, у тренутку када то може да доведе до новог ширења заразе, до нових случајева у препуним болницама, директан је удар на све лекаре и медицинско особље, који 24 сата дневно воде битку за сваки живот оболелих грађана.
Насиље је последње уточиште неспособних, а правна држава ће реаговати и заштити безбедност и имовину свих грађана Србије.
У Србији ће се као и претходних 8 година, поштовати све демократске вреднисти, слобода окупљања и изражавања мишљења, али никад нећемо дозволити да Србијом управљају групе тајкуна, хулигани и нарко картели.
Такви више никад неће владати Србијом!”, наводи се на званичној ФБ страници Милуна Тодоровића, градоначелника Чачка.

РИНА


09.07.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO