Спас од корона вируса Срби траже у најпознатијој шумадијској бањи: У Горњој Трепчи капацитети попуњени 50 одсто, очекују се и туристи из Русије (ФОТО)

Чачак – У време поновне експанзије корона вируса у Србији, бројни грађани спас су потражили у једној од најпознатијих шумадијских оаза – Атомској бањи „Горња Трепча“. У овој надалеко чувеној бањи, коју је и британски Градијан свртао међу десет најбољих у Источној Европи, тренутно су капацитети попуњени 50 одсто, а долазак већих група туриста тек се очекује у наредном периоду.

„Ове године очкујемо највише туриста из наше земље, због целокупне ситуације. Међутим, већ су се најавиле и групе туриста из Русије који традиционално део свог одмора проводе у Горњој Трепчи. Поред  лековите воде, која  је благотворна за бројна обољења, гости имају прилику и да уживају у свим лепотама западне Србије, јер са овог места се може обићи и Овчарско-кабларска клисура, као и бројни манастири који се налазе у близини“, изјавио је за РИНУ, Ненад Младеновић директор маркетинга у Атомској бањи Горња Трепча.

14.07.2020.


Fotografije