Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Divan primer sloge u selu Osoje kod Prijepolja, po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)     ·     Pronađeno telo podoficira Vojske Srbije koji je tokom vežbe upao u vodu     ·     Bukte požari širom Srbije: Vatrogasci se uhvatili u koštac sa plamenom izazvanim na otvorenom prostoru     ·     Teška saobraćajna nesreća u Svilajncu: Izgubio kontrolu nad vozilom pa sleteo sa puta     ·     Svetlana Dragijević majka ubice male Danke odbila da svedoči     ·     Vatreni obračun u Kolašinu: Zapaljen skupoceni audi, osumnjičeni za ovo delo prilikom hapšenja napao policajce     ·     Ekološka bomba kod Topole se konačno sanira: Nesanitarna deponija Torovi svaki čas gori, uzrok je nepažnja pojedinica koji tragaju za sekundarnim sirovinama     ·     Pune ruke posla za Hitnu pomoć tokom vremenskog rolerkostera: Najviše se javljali bolesnici koje pate od visokog pritiska i astmatičari     ·     Sinoć napadnut mladić na Autokomandi u Beogradu     ·     Lazoviću i Katniću određen pritvor     ·     Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara     ·     U Srbiji još danas toplo, od sutra osetno hladnije     ·    


Autor: RINA.rs


Тешка саобраћајна несрећа у Пријевору код Чачка: Пежо и комби завршили у каналу, једно лице изгубило живот(ФОТО) (ВИДЕО)


Чачак - У чачанском селу Пријевор око 15 часова дошло је до саобраћајне несреће у којој је једно лице изгубило живот, а једно лице је повређено.

 

До удеса је дошло када је возач аутомобила марке пежо, које се кретало у правцу Чачка под још неутврђеним околностима прешло у другу траку и директно се сударило са комбијем који је долазио из другог смера. Од силине ударца оба возила су завршила у каналу поред пута.

 

Сувозач у пежоу подлегао је повредама, а возач који је изазвао судар, превежен је у чачанску болницу.

 

"Седели смо испред куће кад је почело невреме и чули смо јак ударац. Кад смо изашли на улицу видели смо комби и пежо у каналу. Ватрогасци су одмах дошли, исекли ауто и извадили младиће који су били унутра. Једном нажалост није било спаса", рекао је један од очевидаца за РИНУ.

 

Даља истрага утврдиће све околности под којима је дошло до ове саобраћајне несреће, а како се претпоставља један од узрока могла би бити неприлагођена брзина условима на путу.

 

Деоница на којој се десила ова несрећа једна је од прометнијих, јер повезује центар Чачка са бројним селима која гравитирају у том правцу.

РИНА


25.07.2020.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO