Стаматовић: Патријарх мора бити уз народ, а не уз Вучића

Чачак – Српски патријарх мора бити уз народ, а не да држи страну председнику Александру Вучићу. Није требало да се оглашава у јавности и буде против протеста, јер патријарх треба да стоји уз грађане и никако да брани поједине политичке опције. То не би требало да буде његова и улога цркве”, рекао је Милан Стаматовић, председник ИО Здрава Србија након отварања просторија странке у Чачку.

“Ми подржавамо протесте, јер желимо смену ове власти и желимо демократске, фер и поштене изборе. Отварањем канцеларија у Чачку крећемо у реализацију наших циљева. Боримо се за децентрализацију и за обичног човека. Не желимо нове лидерске странке, већ да пробудимо грађане и убедимо их да је све у њиховим рукама. Не желимо партије у којима се истичу појединици, већ оне у којима учествују обични грађани. У Београду јесте моћ, али све промене су кренуле из малих средина. Знам да има много Чачана који желе да промене тренутно стање, а ми смо ту да им докажемо да су промене могуће”, казао је Стаматовић.

 

На отварању канцеларије Здраве Србије у Чачку, присутнима се обратила и Снежана Азањац која је изразила задовољство што ће поред Ужица, Краљева и Врњачке Бање, присталице Здраве Србије и у граду на Морави имати своје просторије.

“Ова партија има здраву патриотску орјентацију. Њен циљ је развијање општина и градова у унутрашњости и равноправан развој свих регија, тако да Чачак неће изостати из њиховог плана”, изјавила је Снежана Азањац.

 

РИНА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28.01.2019.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 4