Наташа Вујичић в.д. начелника општинске управе у Лучанима

Лучани – На место начелника општинске управе у Лучанима постављена је Наташа Вујичић, досадашњи секретар Скупштине општине у овом месту. То је одлучено на првој седници Општинског већа новог сазива лучанског руководства.

На другој седници Скупштине општине, такође прошлог петка, изгласан је и састав нових управних одбора јавних установа. За Дом здравља у Лучанима то су Милорад Петковић из ове варошице (за председника), Александар Богићевић такође из Лучана (заменик), а као чланови Славко Анђелић из Гуче, др Драгана Благојевић из Лучана и Мица Обренић из Котраже, у име запослених.

Нови састав Управног одбора Туристичке организације: Зоран Д. Пантелић из Лучана (председник), Слободан Ковачевић из Лучана (заменик), Никола Симеуновић из Лучана, Наташа Краговић из Лучана и Маријана Луковић као представник запослених.

У Управни одбор Културног центра изабрани су: Слободан Вељовић из Чачка (председник), Мирко Дуканац из Вучковице (заменик), Саша Луковић из Виче, Весна Нешовановић из Котраже, Наташа Мајсторовић из Пухова, а као представници запослених Тамара Белошевић из Чачка и Марија Неранџић из Гуче.

Регионална информативно новинска агениција РИНА

29.01.2019.


Fotografije