Kuda ide ovaj svet: Dečak iz Podgorice drugo maloletno lice ucenjivao eksplicitnom fotografijom, podneta krivična prijava     ·     Dečak preminuo posle incidenta u školi     ·     Uhapšen muškarac zbog bacanja molotovljevog koktela na lokal u Prokuplju     ·     Ova škola od dece pravi srpske domaćine: U Svilajncu đaci imaju farmu svinja i goveda, proizvode svu hranu koju jedu a ostane i za prodaju - veliko bravo (FOTO)     ·     Danas isplata učeničkih i studentskih kredita i stipendija     ·     Održana 53. smotra recitatora „Pesniče naroda mog”     ·     Pogodjen avion, piloti se padobranom spustili u Konjeviće kod Čačka: Čitavo selo tada je tražilo vozače neprijateljskih letelica, meštani pregledali svaki metar     ·     Ovo su ključni momenti u nestanku male Danke iz Bora     ·     Paklicama cigareta daju potpuno novi život i upotrebnu vrednost: Nesvakidašnja reciklaža u Aranđelovcu, hipoterapija od koristi i za osobe sa invaliditetom (FOTO)     ·     Otac i sin iz Crne Gore napadnuti u Italiji, razbojnici im oteli sat vredan 20.000 evra     ·     Rekao da ide do toaleta i pobegao iz Prekršajnog suda: Uhapšen muškarac u Kragujevcu koji se uspeo da umakne policiji     ·     Ekološka katastrofa na srpskoj granici: Danonoćno gori divlja deponija u mestu Mostine kod Rožaja, meštani jedva žive i dišu od smrada     ·    


Autor: RINA.rs


Конституисан нови сазив Скупштине општине Чајетина: Здрава Србијa има убедљиву већину


Чајетина – Недељу дана након избора, као први у Србији, конституисан нови сазив Скупштине општине Чајетина, у којој Здрава Србија има апсолутну већину, у следећих десетак дана ће бити конституисане и друге локалне скупштине у Западној Србији у којима је ова странка такође изборила парламентарни статус – најавила је Информативна служба Здраве Србије (ЗС).


Прва на реду је конститутивна седница Скупштине града Ужица која ће бити одржана 13. августа, а у којој ће Здрава Србија, као другопласирана на изборима, имати 15 одборника. Одмах потом, 17. августа, биће конституисане скупштине у Пожеги, где ЗС има четири и Новој Вароши, где има једног одборника, па 18. августа у Прибоју, где ЗС има пет одборника и Ариљу, где је ЗС освојила четири одборничка места.

Како смо у Чајетини и на Златибору показали да се само бескомпромисним залагањем за интересе грађана могу постићи зацртани циљеви, тако ћемо и у скупштинама ових градова и општина интерес грађана увек стављати на прво место – поручује Здрава Србија, наводи се у саопштењу странке.

РИНА


06.08.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO