Општински одбор ДСС у Косјерићу прешао у СНС

 

Косјерић - Општинском одбору Српске напредне странке у Косјерићу придружило се сада већ бивше руководство Општинског одбора Демократске странке Србије.
- Задовољни смо што су чланови ДСС - а препознали политику Српске напредне странке и придружили нам се. Јер једино политика Александра Вучића је та која сваки део Србије може одвести у бољу будућност. Једино она је препознала проблеме људи који живе у околним селима, знамо где је засеок Плоска у Годечеву и знамо да је ту остало највише младих и нећемо их заборавити. У прилог томе иде и асфалтирање локалног пута како би им живот био олакшан. Такође, бројне наше инвестиције свакодневно говоре о посвећености Српске напредне странке за боље сутра својих грађана. За двадесетак дана биће отворена фабрика воде у Ужицу, а Прибој је добио свог деветог инвеститора у Слободној зони и ту нећемо стати, а обезбедили смо и велике инвестиционе пројекте за Косјерић. Нигде нема толико улагања колико у Златиборком округу, рекао је Крсто Јањушевић повереник Српске напредне странке за Златиборски округ.


Он је истакао да СНС има строге критеријуме и захтеве од свих својих чланова и да очекује од бивших чланова ДСС који су се придружили да их испуне.
- Општински одбор ДСС је одлучио да да безрезервну подршку Александру Вучићу и његовој политици, сматрамо да Србија нема алтернативу и да је то најбољи начин за све Косјерце да имају бољи и квалитетнији живот и ми ћемо сви заједно радити на томе, изјавио је Иван Ликић, председник сад већ бившег Општинског одбора ДСС у Косјерићу.
Скупштина општине Косјерић броји 27 одборника, а владајућу већину чини 17 одборника окупљених у коалицији СНС, СПС, СНП, СДПС и ПУПС.


Регионална информативно новинска агенција РИНА

01.02.2019.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 4