Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Пуцњава у селу код Чачка: Шест метака испаљено из аута у покрету


Чачак - У селу Заблаће код Чачка у поподневним сатима дошло је до пуцњаве у центру овог места, када је из аутомобила у покрету испаљено неколико метака. У овом инциденту није било повређених лица, али мештани страхују за своју безбедност.

"Кроз наше село води стари пут ка Краљеву и изузетно је прометан. У једном моменту смо зачули пуцње. Мислим да је у питању возило марке "рено меган" и да се из њега пуца у ваздух. Не знамо шта је повод оваквог понашања, али усред бела дана деловало је застрашујуће јер се пуцало више око пет, шест пута. Свима нам је лакнуло кад смо видели да нико није повређен и да ниједан метак није залутао", каже један од очевидаца овог догађаја за РИНУ.

По пријави мештана на лице места у село Збалаће изашли су припадници полиције, извршили увиђај и након прегледа видео снимака починиоци су идентификовани и приведени. 

РИНА


12.08.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO