Ништа не може нарушити пријатељство Русије и Србије: Ово је велика прилика да искористимо повољан споразум о слободној трговини

Београд - Данашњи разговор председника Србије и председника Русије још једном је потврдио да нико и ништа не може нарушити партнерство Србије и Русије и одличне односе државних руководства наших држава.

Пријатељи Србије увек најбоље оцењују какав значај за међусобне односе има чување наше слободе и вођење независне политике.

Поред поновљене снажне подршке нашем територијалном интегритету и борби за Косово, изузетан значај има снажан импулс који су председници дали нашој економској сарадњи и реализацији започетих  заједничких пројеката, од чега ће велику корист имати и наши грађани и наша привреда.

Ово је велика прилика да искористимо повољан споразум о слободној трговини који имамо са Русијом, а који нема ни једна друга европска држава, и у околностима надолазеће економске кризе изласком на ово велико тржиште остваримо циљеве привредног раста и отварања нових радних места.

РИНА

10.09.2020.


Fotografije