Урош Миловановић поново брани боје Србије

Чачак - Млади чачански фудбалер Урош Миловановић (18), после успешних партија пружених у Шпанији, у једној од најјачих светских фудбалских лига, поново је позван у репрензентацију Србије, рекао је отац овог младог репрезентативца Горан Миловановић текакође играо фудбал у бројним европским клубовима.

Селектор националног тима до 19 година, Ненад Сакић је за мечеве између Хрватске и Србије, који се играју у Поречу 12. и 14. фебрара ове године поново позвао овог младог фудбалера који је своје прве професионалне кораке направио у Борцу.

Поред Миловановића у напад српског тима позвани су још Струпаревић (Вест хем) и Влаховић( Фиорентина), изјавио је Горан Миловановић за агенцију РИНА.

 Иначе, Урош Миловановић потекао је у фудбалском клубу Борац, одакле је отишао у ОФК Београд, а у октобру 2018. године потписао је петогодишњи уговор са шпанским Левантеом, у чијем дресу су некад наступали Драгиша Бинић и Предраг Мијатовић.

Урош је фудбалски таленат имао од кога да наследи, јер потиче из фудбалске породице где су његов отац, и стриц Нешко Миловановић  бранили боје чачанског Борца а затим играли и у Европи.

 

Регионална информативно новиснка агенција РИНА

07.02.2019.


Fotografije