Отвара се први велики тржни центар у Горњем Милановцу: Сви локали издати у рекордном року, посао нашло око 200 радника (ФОТО) (ВИДЕО)

Горњи Милановац - Дејан Ковачевић Председник оптшине Горњи Милановац обишао је данас градилиште будућег Shop park-a. Приликом обиласка, Ковачевић је истакао да је задовољан због отварања оваквог објекта у граду, првенствено јер ће око 200 суграђана управо овде обезбедити себи радно место али и зато што ће Милановчани на располагању имати 23 продајна објекта, од којих су неки по први пут у Србији.


Ковачевић каже да је невероватна трансформација у овом делу града за само 6 месеци, од када је положен камен темељац за изградњу новог Shop park-a. До сада све тече одличном динамиком и према договору.


"Презадовољан сам што објекат овако изгледа али и што ће Милановац напокон добити Тржни центар великог капацитета, а посебно јер одређене радње које ће овде пословати, немају своје продајне објекте у широј околини. Баш због тога очекујемо и велики број купаца из целог Моравичког округа. Значајно је и да смо регулисали саобраћајницу, односно да смо урадили први део улице Мише Лазића, а чим груби радови око објекта буду готови урадићемо и други део улице, како је и договорено. Осим тога што ће бројни светски брендови стићи у Горњи Милановац, што је у овај простор уложено око 8 милиона евра, веома је битна и чињеница да ће око 200 наших суграђана добити посао управо овде у Shop park-у", истакао је Ковачевић.


Александар Пашић, менаџер маркетинга компаније „Bermilton properties“ каже да су сви локали издати, док је у последња 2-3 месеца интересовање било невероватно, доста упита је остало нереализовано због недостатка простора.


"Поносни смо што у Горњи Милановац, осим осталих долази највећи „Маxi“ објекат у овом крају, компанија Pepco управо овде отвара свој трећи објекат у Србији, затим велики бренд Sinsay, који је ће одговорити на потребе младих потрошача. Међу продајним објектима је Waikiki, који ће овде имати највећи простор у овом делу Србије. Микс закупаца је оно што овај Тржни центар чини веома атрактивним и верујем да ће велики број људи са стране наћи разлог да дође управо у Горњи Милановац", закључио је Пашић.

РИНА

07.10.2020.


Fotografije