Ово је ранч у ком је лисица домаћа животиња: Желећи да задржи породицу на селу Милован направио оазу коју сада посећује на стотину гостију (ФОТО)(ВИДЕО)

Ужице –Уколико се запутите путем од Ужица ка Кадињачи у селу Волујац крије се специфичан ранч, место за одмор ушушкано у хладу букове шуме,  које је народ масовно открио тек кад је корона покуцала на врата. Милован Павловић вођен идејом да своју породицу задржи на једном месту оживео је очевину и направио право сеоско домаћинство, на ком су се првобитно играли његови синови, а затим су дошли и остали малишани.

"Набавио сам пар коња које смо могли да јашемо по нашим ливадама, онда смо додали и играоницу за нашу децу и тако је све почело. Када сам видео да је дружење у граду са људима постало прескупо одлучио сам да комад раја који имамо као породица поделимо са другима и то без динара, тачније нисам могао да наплатим некоме улаз ако не зна где улази, или шта ће пробати, ако су задовољни оставиће од руке и готово сваки посетилац то онако од срца учини", рекао је за агенију РИНА, Милован Павловић власник несвакидашње ранча.

22.10.2020.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1