Upadao u stanove kroz otvorena balkonska vrata i prozore pa nosio sve što se našlo pod rukom: Razbojnik uhašen u Budvi zbog tri teške krađe     ·     Vodeni topovi i jake sirene: Vatrogasci iz Podgorice kolegi priredili nesvakidašnji ispraćaj u penziju, ovako svoj radni vek završavaju samo pravi heroji (VIDEO)     ·     On napravi skoro 100 tepsija bureka u jednoj smeni: Ljuboje je čuveni pekar iz Čačka i kaže - mladi neće ovo da rade, čim uprljaju malo više ruke idu na izlazna vrata (FOTO)     ·     Počeli radovi na izgradnji puteva na Pešterskoj visoravni     ·     Za 12 sati na putevima u Srbiji poginulo 5 osoba     ·     U Horgošu uhapšene četiri osobe     ·     Ne mogu stići da proizvedu koliko im traže: Zbog ratova u svetu vojna fabrika iz Lučana ima pune ruke posla i širi svoje kapacitete, kreće se i sa prozvodnjom trofaznog baruta (FOTO)     ·     Pet botaničkih bašta postavlja se na planini Zlatar: Fantastične vesti za sve ljubitelje popularne srpske planine, ovog leta uživanje u novim sdržajima     ·     Silovit, direktan sudar vozila u Čačku: Dve osobe povređene, prebačene u Opštu bolnicu     ·     Ništa im nije sveto: Muškarac se sumnjiči da je iz crkve kod Plava ukrao 200 eura, podneta krivična prijava     ·     Nadamo se da neće završiti na ražnju: Nesvakidašnji snimak iz centra Čačka, odbeglo jagnje uplašeno luta ulicama grada (VIDEO)     ·     Živeli smo mesecima na ploči štale, do kuće smo prilazili čamcima: Dramatična sećanja Čačana na katastrofalne poplave pre deset godina, samo se nadaju - bilo ne ponovilo se (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Велики дан за Горњи Милановац: Отворен први тржни центар у овој општини, обезбеђено 200 нових радних места (ФОТО)


Горњи Милановац – Општина Горњи Милановац добила је свој први тржни центар, а завршетак изградње овог центра чини део реализације широке лепезе инвестиционих активности Бермилтон групе који треба да допринесе убрзаном развоју Србије и повећању квалитета стандарда грађана.

„Није било лако убедити Роберта Чеха да уложи осам милиона евра у Горњи Милановац али заједничким залагањем и радом дошли смо до овог пројекта и велелепног тржног центра који је недостајао нашем граду да употпуни своју пословну понуду. Додатни бенефит, осим 200 нових радних места је и учешће тржног центра у БДП-а у Горњем Милановцу које је немерљиво. Са друге стране и пословни потез Бермилтона је јако добар а у наредним годинама ће се и доказати да ће се инвестиција исплатити – рекао је данас Ковачевић.

Идеја о отварању Shop park настала је пре две и по године, али је од замисли до реализације требало урадити много тога. -

„Циљ нам је стварање правих вредности за наше клијенте, уз сталну посвећеност унапређењу квалитета, иновативност и профитабилност пословања. Овај изузетан објекат чија је градња започела 2. Марта ове године, по својим грађевинским карактеристикама и модерном представља један од најсавременијих објеката ове намене у окружењу“,  нагласио је Андреј Беле, испред компаније Бермилтон.

Од данас ће Милановчани  имати прилику да пазаре у једном од 22 продајна објекта, који су у подне своја врата отворили за купце, док ће асортиман бренда Pepco бити доступан од средине новембра, а робне марке Sinsay од децембра. У оквиру Shop park-a, осим продавница обезбеђен је паркинг од 168 места, дечје игралиште, мењачница и угоститељски објекат.

РИНА


05.11.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO