Чека се најхуманији власник у Србији: Милош и Биљана за Аникино здравље дали своју родну кућу, лицитација траје до среде (ФОТО)(ВИДЕО)

Горњи Милановац  - Многи људи су до сада болесној деци помогли на разне начине, али ипак један оглас на друштевним мрежама одушевио је Србију. Милош Мијаиловић и његова сестра Биљана за лечење мале Анике Mанић која води најтежу битку за живот, понудили су на продају своју родну кућу која се налази у центру Рудника. Од тада њихови телефони не престају да звоне, а заинтересовани људи зову са свих страна.

„Звао нас је човек пореклом из Босне, који је за време рата отишао у Америку и тамо ради годинама и понудио осам хиљада долара за кућу. Рекао је да има жељу, кад све прође ту кућу касније и да препише на Аникино име. Идеја да кућу ставимо на лицитиацију била је сестрина,а ја сам је одмах прихватио. Ту  смо провели наше детињство и вежу нас лепе успомене, али ипак ће нам бити драже да је на овај начин поклонимо, него било како другачије искористимо“, каже Милош за РИНУ.

12.11.2020.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1