Најлепша слика са југозапада Србије: Вараклићи одлучили да се врате на село за које је и Свети Сава рекао да је у њему "све добро"(ФОТО)(ВИДЕО)

Пријепоље – Ретки су примери младих који кад једном напусте свој родни крај, у њега се и врате. Међутим,  Драгана  и Александар Вараклић, након завршених студија одлучили су да њихово место под сунцем буде село Седобро код Пријепоља, у ком су рођени и одрасли. Овај млади брачни пар пример је да живота итекако има и ван Београда, а њихова прича исписује најлепше реченице о љубави, вери и нади. Кажу да се никада нису покакајали, јер  баш нигде не свићу тако лепа јутра као у њиховом сокаку.

„Супруг и ја познавали смо се од детињства и били смо комшије у Седобру. Ја сам живела у Београду пет година, тамо студирала, а мој супруг је тамо чак и радио након факултета. Кад смо одлучили да се венчамо, донели смо одлуку да се вратимо у наше село, јер светла великог града ипак нас нису привлачила довољно јако, а у нашем крају и даље живе искрени људи са душом. У престоници никад нисмо били своји на своме као што је то овде случај. Велики градови заиста пружају велике могућности, али оно што изостаје јесте посвећеност породици“, рекла је Драгана за РИНУ.

26.11.2020.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1