Недељковић: Насеље Вране добија мост ка Ариљу

Бајина Башта - Председник Општине Ариље Милош Недељковић рекао је да је више него задовољан резултатима данашњег састанка у Бајиној Башти са министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зораном Михајловић и министаром омладине и спорта Вањом Удовичићем.

„Разговор смо започели још у Београду са Зораном Дробљаком који нам је обећао део овога што нам је сада и министарка и потврдила. Добили смо изградњу обилазнице око Ариља у дужини од 4,7 км. Затим добили смо изградњу моста вредности 80 милиона са уређењем прилазних путева и дела реке. Тај мост ће спајати насеље Вране са Ариљем. Ово је велика ствар за мештане овог насеља јер ће им центар Ариља сада бити на 500 метара, пет пута краће него што је било”, рекао је Недељковић за агенцију РИНА.
Он је додао да је потребно да доставе још неку документацију министру Удовичићу како би им била одобрена средства за изградњу трибина на игралишту.

„Ми смо нешто ту започели али нисмо имали довољно средстваа, недостаје нам негде око 19 до 20 милиона, што ће сада бити решено”, казао је Недељковић.

РИНА

21.02.2019.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 2