Kad zamiriše nema ništa bolje, dok korica pucketa: Čačanski pečenjari u deficitu sa "robom" pred praznike, obori sve prazniji a potražnja ogromna (FOTO)     ·     Mesto tragedije i užasa komšije i dan danas zaobilaze: Navršila se godina dana od svirepog zločina u selu Gornja Trepča, bratoubica preminuo u ustanovi u kojoj je bio smešten (FOTO)     ·     Spomenik kulture od velikog značaja: Ovo je kuća u kojoj je rođen i odrastao jedan od najpoznatijih kompozitora u istoriji Srbije, posebno mesto u njoj zauzima klavir (FOTO)     ·     Rode u užičkom kraju ne miruju, a za doktore pune ruke posla: Bejbi bum doneo osam novih stanovnika u gradu na Djetinji     ·     Mraz desetkovao voće u ivanjičkim selima: Meštani svakog jutra sa strahom ulaze u šljivike i malinjake, koliko su niske temperature pogubne otkrivaju stručnjaci     ·     Milicija svaki dan patrolira, počinioce često uhvati na delu: Bahatim pojedincima koji prave divlje deponije mora se stati u kraj, bacaju gume, plastiku i leševe uginulih životinja bez pardona (FOTO)     ·     Požar izbio na maloj pijaci u Čačku: Zapalio se drveni objekat, vagrogasci odmah stigli na lice mesta (FOTO)     ·     Devojčicu udario automobil na Dorćolu: Na licu mesta policija     ·     U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša     ·     Silovit sudar kod Požege, na licu mesta Hitna pomoć: Sudarili se kombi i putnička vozila, na toj deonici uvek velika magla     ·     Havarija u Čačku: Odjednom se urušila ogromna količina zemljišta a na ulici krater, stanovnici u strahu (FOTO)(VIDEO)     ·     Zakucao se u prikolicu kamiona: Saobraćajna nezgoda kod Brodareva, jedno lice povređeno (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Жене Горњег Милановца већ данима у страху: Висок, мршав мушкарац напада усред бела дана на пешачкој стази поред реке Деспотовице


Горњи Милановац – Жене општине Горњи Милановац последњих седам дана живе у страху,  јер  је већ неколико пута усред  дана забележен напад од стране високог, мршавог мушкарца са капуљачом на глави који носи тегет заштитну маску.

Марина Остојић  била је очевидац једног таквог напада који се десио уз обалу реке Деспотовице.

„Чула сам запомагање и женске крике, потрчала сам напред и угледала жену модрих  уста у видно растројеном стању, једва је говорила. Испричала ми је да јој је нападач ишао у сусрет, ухватио за рамена, а затим гурнуо са обале у високу траву. Њене вриске, на срећу, чуо је један човек који живи у близини, и кад је њега угледао нападач је почео да бежи. У том моменту сам и ја наишла и пружила јој помоћ“, изјавила је Марина за РИНУ.

Након што се ова информација појавила на фејсбук групи „Милановчанке“, јавило се и још неколико жена које су имале слично искуство, тако да се претпоставља да ово није јединствен пример. Цео случај пријављен је надлежним органима.

Деоница не којој су извршени напади је јако фрекфентна, јер  води до оближњих фабрика  у којима ради на стотине жена.

„Сви смо у страху, јер он напада по дану. Више ниједна жена не сме да прође туда, већ их прате мужеви и браћа. Апелујем на надлежне да што пре пронађу нападача, јер је питање шта све може да се деси, опасност је велика, а док га не пронађу да бар пошаљу дежурне полицајце на тај део пута“, рекла је Марина.

РИНА


17.12.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO