Ово је новац који треба да имате ако желите да зимујете на Златибору: Познате цене смештаја на једној од најпосећенијих српских планина (ФОТО)

Чајетина - Током летњих месеци Златибор се и у неповољној години показао као сигурна оаза одмора за све људе жељне бега од градске вреве и свакодневних обавеза, а судећи по већ великом интересовању туриста неће бити другачије ни за предстојећу зимску сезону.


"Понуда за предстојеће празнике и зимску сезону је разнолика. Има ту аранжмана за различите категорије гостију, а за свачији џеп. Добростојећи љубитељи одмора у луксузним хотелима мораће да издвоје од 76.000 динара за аранжман од три ноћења (за две особе) у најлуксузнијем хотелу на Златибору, док се цене новогодишњих пакета у хотелима са четири звездице крећу већ од 21.500 динара у двокреветној соби (по особи) па све до 65.000 динара за боравак у апартману. Сви хотелски аранжмани су на бази полупансиона и укључују коришћење додатних садржаја као што су спа и wеллнесс центри, фитнес центри, играонице", кажу у Туристичкој организацији Златибор.

20.12.2020.


Fotografije