Обрадовић: Да ли је закон у Србији исти за све?

Чачак – Лидер Двери, Бошко Обрадовић осудио је хапшење Јелене Милетић, мајке шесторо малолетне деце јер је одбила да вакцинише своју децу. Обрадовић је упитао да ли је онда закон у Србији исти за све.

„И даље нису пронађени они који су покушали убиство Борка Стефановића, и даље се не зна ко је убио Станику Глигоријевић на наплатној рампи у Дољевцу, али је очигледно  се закон само експресно спроводи над мајком шесторо деце, исто као и над баком од 90 година чије исељење спроводе јавни извршитељи, не марећи за то што је жена непокретна и што нема где да оде”, изјавио је Обрадовић.

Председник Двери је затражио моментално пуштање Јелене Милетић на слободу и питао зашто је репресија одговор режима на сумњу родитеља у исправност страних вакцина који немају довољно информација о овој теми и указао на то да људи имају одређене сумње и да то треба разумети као родитељску бригу.

„Наравно да смо за обавезну вакцинацију. То је једна цивилизацијска медицинска тековина борбе против заразних болести које су тиме смањене, а неке од њих и потпуно укинуте. Али треба разговарати на ову тему, а репресија државног апарата никако не може бити решење“ – рекао је он.

 

РИНА

27.02.2019.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 2