Ide na remont: Zlatiborska Gold Gondola tokom do 18. aprila radiće samo vikendom, vrši se servis stubova     ·     Kupci stižu iz čitavog sveta, svi žele srpske rasne pse: Radojevići iz sela Šume kod Topole od nemačkih ovčara prave šampione, potrebno je puno vremena i truda (FOTO)     ·     Izgradnja Moravskog koridora teče po planu     ·     Ogromna zaplana marihuane u Rožajama: Pronašli 40 kilograma droge u napuštenom objektu pored magistrale (FOTO)     ·     Gašić stigao kod kuće gde je Danka (2) nestala     ·     Katolici i protestanti obeležavaju Veliki petak     ·     Gradovima i opštinama sredstva za inovativna rešenja u saobraćaju, akcenat na bezbednost dece     ·     Zablistaće novi prozori i vrata u Čačku: Preko 200 gradjana potpisalo ugovore o realizaciji mera energetske efikasnosti, a ovo je samo početak (FOTO)     ·     Vatra progutala kuću u Lapovu: Samohrana majka troje maloletne dece ostala bez krova nad glavom, dobri ljudi skupili se da pomognu     ·     Sprečena ekološka katastrofa: Nepoznato lice u Novom Pazaru u otvor šahte izručilo veliku količinu motornog ulja, na lice mesta odmah upućene nadležne ekipe     ·     U Srbiji danas još toplije, do 28 stepeni     ·     Vučić se danas obraća javnosti u 18 časova     ·    


Autor: RINA.rs


Угроженим грађанима Тополе за новогодишње празнике враћен осмех на лице: За 350 корисника Народне кухиње Црвеног крста у Тополи обезбеђени пакети помоћи


Топола – За 350 корисника Народне кухиње Црвеног крста у Тополи обезбеђени су и подељени ланч пакети. Акцију је спровео Црвени крст у Тополи уз помоћ Црвеног крста Србије Владе Републике Србије. За угрожене грађане, кориснике Народне кухиње пакете брашна обезбедила је Млинско пекарска индустрија „Победа“ из Аранђеловца.

„Да наши корисници не би остали ускраћени за кувани оброк и хлеб у периоду од 18.12.2020 до 11.01.2021. године, из разлога што су сва четири запослена радника оболела од вируса Ковид 19, Црвени крст Топола је преко Црвеног крста Србије затражио и добио одобрење од Владе РС која је и донатор свих артикала хране од којих се припремају оброци, да изврши расподелу ланч пакета и по 10. килограма брашна сваком кориснику до почетка рада народне кухиње. Ланч пакети су подељени за 15 корисника из Јарменоваца, 36 корисника из Белосаваца, 44 корисника из Наталинаца и 255 корисника из Тополе“, рекла је за РИНУ, секретар Црвеног крста у Тополи Биљана Павлићевић.


Она истиче да су сви пакети допремљени на кућне адресе корисника возилом Црвеног крста.


Црвени крст Топола свим грађанима општине Топола, представницима локалне самоуправе, установама, предузећима и удружењима честита предстојеће празнике, и жели пре свега добро здравље и успешну и берићетну 2021. годину.


РИНА


03.01.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO