Mиладин Шеварлић: Иступио сам из Двери, али настављам борбу за интересе грађана

Чачак - Народни посланик у Скупштини Србије, Миладин Шеварлић, напустио је посланичку групу Двери, након што је руководство ове странке затражило од својих посланика да бојкотују скупштинске седнице.

 

“У Народну Скупштину сам ушао као нестраначка личност преко коалиционе листе Двери – ДСС. У нашем раду и заједничком функционисању није било никаквих проблема све до 11. фебруара кад је председник Двери инсистирао да сви одборници и посланици на локалном и националном нивоу напусте скупштинска заседања. Ту одлуку нисам могао да прихватим”, каже за РИНУ, Миладин Шеварлић.

 

Он истиче да је од руководства затражио један дан да одлучи и након двочасовног разговара са замеником председеника посланичке групе Двери ипак одлучио да напусти њихове редове.

 

“Изабран сам да се залажем за интересе грађана, за националне интересе и економски одрживу пољопривреду. Имам могућност да својим радом допринесем бољитку овог народа и не желим то да пропуштам. Рад у Одбору за пољопривреду, у Одбору за дијаспору је врло битан и доноси бројне новине, тако да и даље желим да учествујем у томе”, нагласио је Шеварлић.

 

Милисав Шеварлић рад у Народној Скупштини наставља као самостални посланик.

 

“На првој следећој редовној седници нам следи расправа о допунама и изменама Закона о безбедности хране. Реч је о врло битним ставкама које подразумевају примену нових технологија у производењи хране, а друга битна тачка јесте да ли се у храну може убројити и она генетско модификивана”, каже Шеварлић у изјави за агенцију РИНА.

 

РИНА

 

 

 

28.02.2019.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1