Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Uhapšen glumac Sergej Trifunović u Beograd: Kupovao marihuanu u Beogradu     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·    


Autor: RINA.rs


Чопор паса луталица сеје страх у Новој Вароши: Уплашени родитељи прате децу чак и до продавнице


Нова Варош - Чопор паса луаталица већ месецима сеје страх у нововарошком насељу Браношевац. Уплашени родитељи не смеју децу да пусте да се играју или да оду до продавнице, већ их све време прате носећи мотке и лопате, како би могли да се одбране уколико их пси нападну.


"Њихов страшан лавеж буди нас током ноћи, то нас прво преплаши, а онда кад их видимо на улици тако у чопору, слика нам заледи крв у жилама. До продавнице сви идемо са моткама, али они се више ни тога не плаше. Неки пси искачу испод степеништа у зградама, за њих нема забрањене зоне", рекао је за РИНУ један од грађана из Нове Вароши.


Грађани се плаше уједа, заразе, али и трауме коју њихова деца могу да преживе. Неколико пута су се за помоћ обраћали надлежним иституцијама.


"Надамо се да ће коначно пронаћи решење за овај наш проблем, јер страх је заиста велики. Плаше се и деца и одрасли. Пси их прате до продавница, тамо дежурају док не изађу, а потом их прате и назад. Ситуција није нимало пријатна, питање је дана кад ће се десити неки ружан инцидент", каже Нововарошанин.


РИНА


18.01.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO