Zakucao se u prikolicu kamiona: Saobraćajna nezgoda kod Brodareva, jedno lice povređeno (FOTO)     ·     Novi detalji: Pet osoba povređeno u žestokom sudaru u Čačku, tri žene i dva muškarca primljeni u Urgentnu službu     ·     Saopštenje Skupštine Srbije: Ovako će objavljivati podaci o broju birača u svakom mestu     ·     Karambol u centru Čačka: Žestok sudar nekoliko vozila na raskrsnici, tri osobe povređene (FOTO)     ·     Vatreni obračun na autobuskoj stanici u Budvi: Mladići iz Berana fizički napali Budvanina, ovaj jednog od njih sutradan sačekao sa pištoljem i upucao     ·     Kristina i Milica ponos Srbije: Njihov san je - vojnička uniforma i čin podoficira, samoincijativno se prijavile na zahtevan i težak ali veoma perspektivan kurs (FOTO)     ·     Uboden nožem u srce u centru grada, izdahnuo na klupi: Danas se navršava punih osam godina od tragedije koja je pogodilla Čačak, sećanje na divnog mladića i dalje živi (FOTO)     ·     Studentski dom košta samo 10 evra mesečno, a dobija se i zagarantovana novčana stipendija: Besplatno školovanje za srpske srednjoškolce u Rusiji     ·     Vlast i delovi opozicije podržali spajanje izbora     ·     Krivična prijava protiv osumnjičenog za tešku krađu     ·     Ovako izgleda evropski "seljački turizam": Janko iz Slovenije napravio pravi spektakl na svom imanju, most od sibirskog bora, automat za ishranu prasića, plivanje u bazenu sa ribama i još mnogo toga (FOTO)     ·     Suvoborski Čak Noris, jači od groma i od konja: Mladena i Kokana udarila sila nebeska, životinja odmah nastradala a njemu nije bilo ništa - postao medicinski fenomen (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Невероватне слике са Златибора, сви желе само једну ствар: Испред Голд Гондоле, посетиоци чекају сат времена како би се провозали овом туристичком атракцијом (ФОТО)(ВИДЕО)


Чајетина - Да је златиборска Голд Гондола оправдала очекивања најбоље доказују громни редови у којима се чека дуже и од сат времена како би се уживало у вожњи овом туристичком атракцијом од центра златне планине, па све до врха Торника.


"Стигли смо из Чачка на Златибор само да би се провозали и враћамо се назад. Чули смо од пријатеља да је доживљај феноменалан и нисмо желели то да пропустимо. Кад има снега, све изгледа као права зимска бајка", рекао је за РИНУ Јован Николић.


Вожња Голд Гондолом траје око 25 минута и током ње пролази се кроз живописне пределе нетакнутих четинарских шума и преко прелепог Рибничког језера где се налази и међустаница. За непуних месец дана од отварања, Голд Гондолом се провозало око 20.000 људи.


"Има 55 кабина и њен капацитет је 600 путника на сат. Радно време је од 8.30 до 15.00 часова. Млађима од шест година неће се наплаћивати карта, цена за децу је 550, а за одрасле 1.000 динара. Током вожње поштују се све епидемиолошке мере, а у кабини у исто време могу боривати највише четири путника", рекли су у ЈП "Голд Гондола".


Голд гондола Златибор тренутно је најдужа панорамска гондола на свету, скидајући са трона кинеску гондолу Тианмен Схун, премавшиши њену трасу за читавих 1,6 км.


РИНА


31.01.2021.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO