„Црвена звезда” сутра стиже у Лучане

Лучани - Утакмица 25. кола Супер лиге Србије одиграће се сутра у среду 6. марта у Лучанима од 16:00 часова, између ФК „Младост” и ФК „Црвена звезда”. Шеф стручног штаба плаво-белих Ненад Миловановић рекао је да, с обзиром на разлику у бодовима, Црвена звезда претендује да опет постане првак за ову такмичерску сезону.

„Ова моја реченица све говори. Звезда је у овој сезони одиграла и Лигу шампиона, изванредно се појачала у прелазном року, довођењем Иванића и нашег Милуновића као и још пар играча. Тренутно располаже са великим бројем квалитетних играча и асполутни је фаворити сутра. Са друге стране ми са две победе и поразом у Новом Саду тражићемо прилику да направимо позитиван резултат. Потреба су два фактора, да би се то десило против тимова као што је Звезда или Партизан. Један је психички, и да не преценимо никога јер имамо право на наду, а други је у игри и концетрација нараво. Иначе, Петар Јовановић нам је под картонима и још за пар играча смо у недоумици да ли могу да стартују или не. Очекујем да играчи уђу без комплекса у утакмицу, да дају задњи атом снаге и очекујем пуне трибине, јер је ово један празник фудблала у Лучанима”, рекао је Милановић.

Првотимац Предраг Пауновић је рекао да је Црвена звезда показала да је најбољи тим у првенству а да они имају обавезу да се оправдају пред својим навијачима и да покушају да извојевају најбољи резултат.
„Да успемо да будемо једна од ретких екипа која је остала не поражена од Звезде. Иако имамо мање кадровске проблеме, уз одређену жељу и подршку навијача успећемо да остварим повољан резултат”, рекао је Пауновић.

ГЗС

05.03.2019.


Fotografije