Српска радикална странка: Опозиција у Чачку је смешна и без сопствених идеја

Чачак – Тренутна опозиција у Чачку је пресмешна. Ако неко мисли да Бошко Обрадовић и Веља Илић могу донети промене, грдно се вара. Они имају исту идеологију и принцип вођења политике као тренутни режим. Не труде се да реше проблеме грађана, већ се само препуцавају са СНС”, изјавио је у Чачку на конференцији за новинаре Миљан Дамјановић, народни посланик Српске радикалне странке у Скупштини Србије.

 

Дамјановић истиче да Чачку треба јака и стабилна опозиција у виду Српске радикалне странке и да управо одавде крећу у обилазак грађана Србије како би саслушали њихове проблеме и понудили решење.

 

“Моја обавеза није само да седим у Скупштини већ и да обиђем народ и чујем његов глас, како би као народни посланик могао да утичем на измене и допуне закона које ће донети већи просперитет. Обићићемо чачанска села, разговарати са људима, а сутра ћемо бити и у Горњем Милановцу”, рекао је Дамјановић.

 

Иако желе промене, радикали, како каже Дамјановић, нису за ванредне изборе, јер се у сваком случају следеће године одржавају редовни локални избори.

 

РИНА

 

08.03.2019.


Fotografije