Чачак: Вучић потврдио да се никога не плашимо

Чaчак – Градска организација СНС у Чачку огласила се поводом ситуације у вези са Косовом.


Саопштење преносимо у целости:


Градски одбор Српске напредне странке Чачак изражава велико задовољство и понос ставовима које је председник Александар Вучић изнео у кампањи “Будућност Србије” током посете Сремском округу, а посебно оним делом који се тиче најновијих збивања у вези са Косовом и Метохијом.
Челни човек Србије и наше странке је још једном потврдио да се никога не плашимо, као и да перспективу видимо у миру, раду и просперитету, уз уважавање туђих ставова и мишљења, али пре свега поштујући интересе Србије. Наравно, он је и овога пута поновио да наша држава неће толерисати било какве потенцијалне насртаје на српски народ у јужној покрајини и да на сваку провокацију тог типа имамо спреман одговор.


Председник је јасно ставио до знања да је свестан свих закулисних игара, пре свега оних које воде дипломате са запада и да зна ко су нам прави и искрени пријатељи. Ипак, дијалог, преговори и тражење компромисног решења, као и пут ка Европској унији су Србији и даље приоритети, с тим што даљих разговора о решавању статуса КиМ нема док су на снази таксе на робу из наше земље.


ГО СНС Чачак подржава ставове председника Вучића изнетих на рачун српске опозиције, без обзира што су они изречени у прилично оштром тону, јер одражавају право стање ствари на домаћој политичкој сцени.


Информативна служба ГО СНС Чачак

 

09.03.2019.


Fotografije