Godine su samo broj, oni imaju preko 50 ali bez problema pešače na stotine kilometara: Igor, Novica i Kostoja krenuli peške od Romanije do Krfa, žele da pomognu izgradnju kampa Svete Srbije (FOTO)(VIDEO)     ·     Ne zanima ih cena goriva, oni voze - na struju: Na Zlatiboru na deset lokacija postavljeni punjači za električna vozila, punjenje na nekoliko njih potpuno besplatno     ·     Vodeni topovi i jake sirene: Vatrogasci iz Podgorice kolegi priredili nesvakidašnji ispraćaj u penziju, ovako svoj radni vek završavaju samo pravi heroji (VIDEO)     ·     Tragedja u Valjevu: Nastradao mladić star 18 godina kad je vozeći automobil sleteo sa puta i udario u drvo, jedan dečak teško povređen     ·     Upadao u stanove kroz otvorena balkonska vrata i prozore pa nosio sve što se našlo pod rukom: Razbojnik uhašen u Budvi zbog tri teške krađe     ·     On napravi skoro 100 tepsija bureka u jednoj smeni: Ljuboje je čuveni pekar iz Čačka i kaže - mladi neće ovo da rade, čim uprljaju malo više ruke idu na izlazna vrata (FOTO)     ·     Počeli radovi na izgradnji puteva na Pešterskoj visoravni     ·     Za 12 sati na putevima u Srbiji poginulo 5 osoba     ·     U Horgošu uhapšene četiri osobe     ·     Ne mogu stići da proizvedu koliko im traže: Zbog ratova u svetu vojna fabrika iz Lučana ima pune ruke posla i širi svoje kapacitete, kreće se i sa prozvodnjom trofaznog baruta (FOTO)     ·     Pet botaničkih bašta postavlja se na planini Zlatar: Fantastične vesti za sve ljubitelje popularne srpske planine, ovog leta uživanje u novim sdržajima     ·     Silovit, direktan sudar vozila u Čačku: Dve osobe povređene, prebačene u Opštu bolnicu     ·    


Autor: RINA.rs


Михајловићева: У борби са организованим криминалом нема одустајања ни селективности


Потпредседница Владе Србије, проф. др Зорана Михајловић, рекла је данас да у борби против организованог криминала не сме бити селективности и да верује да држава може да се избори са овом претњом.

”Нормално је да сви буду узнемирени кад имамо информације о прислушкивању и праћењу председника државе и његове породице, и на крају и о покушају организовања убиства председника. Свака част полицији јер су криминалци иза решетака, али то није крај. Борба са организованим криминалом подразумева да се открију и сви они који су били повезани са криминалцима у државним органима, јавним предузећима или неким другим институцијама“, рекла је Михајловићева гостујући на РТС-у.

Она је нагласила да организовани криминал утиче и на стабилност и на економску безбедност, а да се као земља тренутно боримо и за здравствену безбедност.

“Србија мора да буде земља у којој ће организовани криминал бити искорењен и верујем да држава то може и да спроведе. Заиста верујем да неће бити селективности и да не сме бити одустајања”, навела је Михајловићева.

Упитана за тврдње у медијима да су и поједини чланови и функционери СНС-а били умешани у незаконите радње, она је рекла да је СНС велика политичка организација која броји 600.000 чланова и чланица, и да то да ли је неко у СНС-у или није нема никаквог значаја у борби против организованог криминала.

“Они који су радили против своје државе за мене су престали да буду део СНС-а и верујем да неће ни бити део СНС-а”, рекла је Михајловићева.


08.03.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO