Од сутра Лидл у Чачку! Тодоровић: Испунили смо све услове како би довели немачку компанију

 

Чачак – До отварања Лидл продавнице у Чачку, у Београдској 1 остало је још 15 часова. Сутра у 08: 00 биће свечано пресечена врпца и Лидл ће почети са радом.

 

За све потрошаче припремљен је пажљиво одабран асортиман од 1500 производа, већ опробан у прве 23 продавнице. На полицама ће се наћи јединствени Лидл брендови, али и 350 производа домаћих добављача.

 

Градоначелник Чачка, Милун Тодоровић изјавио је да је долазак Лидла у Чачак добра вест за све грађане, јер то пре свега значи нових 50 радних места за суграђане, боље и квалитеније снабдевање, ниже цене и повољније услуге плаћања. А локална власт испунила је све услове који су захтевани од стране немачког инвеститора.

 

“Лидл је специфична компанија, кад су дошли у Србију били су веома захтевни и преко две године су трајали преговори да дођу у Чачак. Ми смо учинили све да задовољимо њихове инфраструктурне потребе. Деценијама уназад у том делу града проблем представља површинска вода и кишна канализација испод надвожњака. То смо санирали, уложили смо око 6,5 милиона динара у решетке, пумпе и агрегат који у случају нестанка електричне енергије може да препумпава воду. Испунили смо услове који су од нас тражени, а оно што ме радује јесте чињеница да је менаџмент Лидла изразио намеру за отварањем још једног продајног објекта у Чачку”, изјавио је за РИНУ градоначелник Чачка, Милун Тодоровић.

 

РИНА

13.03.2019.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 2