Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Divan primer sloge u selu Osoje kod Prijepolja, po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)     ·     Ekološka bomba kod Topole se konačno sanira: Nesanitarna deponija Torovi svaki čas gori, uzrok je nepažnja pojedinica koji tragaju za sekundarnim sirovinama     ·     Pune ruke posla za Hitnu pomoć tokom vremenskog rolerkostera: Najviše se javljali bolesnici koje pate od visokog pritiska i astmatičari     ·     Sinoć napadnut mladić na Autokomandi u Beogradu     ·     Lazoviću i Katniću određen pritvor     ·     Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara     ·     U Srbiji još danas toplo, od sutra osetno hladnije     ·     Drama na ulicama Novog Pazara: Mladić bežao od policije pa udarao u parkirane automobile, tokom filmske potere iz vozila izbacio nož     ·     Srbin sa međunarnodne poternice Interpola uhapšen na crnogorskoj granici: Osumnjičen za trgovinu drogom, određuje mu se ekstradicionog pritvor     ·     Dečak (5) se ugušio čepom od soka u hraniteljskoj porodici: Horor kod Kučeva     ·     Vučić avionom Er Srbije stigao u Mostar: Započeo dvodnevnu posetu BiH     ·     Muškarac (67) namamio devojku (19), pa je uz pretnju nožem satima silovao     ·    


Autor: RINA.rs


Поново драма на Голији: У снегу се заглавило троје људи, сатима трајала борба да се извуку из наноса високих преко једног метра (ВИДЕО)


Ивањица - На државном путу од Преког Брда до Одвраћенице на Голији одиграла се права драма када је троје људи у путничком возилу остало завејано у снежним сметовима висине преко једног метра.


"Кренули смо у обилазак путева да видимо какво је стање и на превоју затекли завејан путнички аутомобил у ком се налазио један мештанин и две руске држављанке. Ситуација је била изузетно тешка, јак ветар правио је високе снежне наносе и видљивост је била смањена. Борба са снегом трајала је добрих два сата, чак смо размишљали и да оставимо њихов аутомобил и само извучемо људе на сигурно, али успели смо на крају некако да извучемо и возило из снежних наноса", рекао је за РИНУ Момчило Митровић председник општине Ивањица.


Ова деоница пута је у зимском периоду јако незгодна и скоро већи део зимских месеци непроходна, зато се апелује на све возаче да без преке потребе не крећу на пут у овом правцу.


"Људи који су се заглавили живе на Голији, а враћали су се из Новог Пазара. Деоница Преко Брдо -Одвраћеница тренутно је непроходна, механизација ће бити упућена на терен како би снег био очишћен. Али је терен такав да врло брзо пут поново постаје завејан, због јаких наноса и ветра, и никако на пут не сме да се креће без адекватне зимске опреме чак и у пролећним месецима", нагласио је Митровић.

РИНА


21.03.2021.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO