Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Uhapšen glumac Sergej Trifunović u Beograd: Kupovao marihuanu u Beogradu     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·    


Autor: RINA.rs


Тара за викенд пуна као око: Најтежа и најмасовнија трка у региону одржава се на овој српској планини


Бајина Башта - На Калуђерским барама у Националном парку Тара у суботу биће одржана највећа трка са препрекама на Балкану. Овогодишња манифестација, пета по реду, „Трибалион – осети слободу" окупиће преко 1600 такмичара из Србије и околних земаља.

Старт трке је код хотела Бели бор у 10 часова и биће организован по групама од 150 такмичара на сваких 15 минута. Пред такмичарима је изазов да што брже пређу стазу савладавајући препреке попут прескакања преко зидова, ношења терета, пењања уз конопац, прелажења водених препрека, а могу да бирају између стазе од 12 км са 20 препрека и стазе од 25 км са 35 препрека.

Овакве трке су изузетно популарне у свету, као и у нашем окружењу. Број учесника је у сталној експанзији. Трке у Аустрији, Словенији, Мађарској, окупе и по неколико хиљада такмичара жељних нових изазова.

РИНА


06.05.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO