Он је сада "наш Зоран": Директор Путева Србије постао и званично почасни грађанин општине Лучани, Дробњак није могао да сакрије сузе (ФОТО)(ВИДЕО)

Лучани - Директор ЈП "Путеви Србије" Зоран Дробњак од данас је и званично "Почасни грађанин Општине Лучани". Како истичу у Драгачеву, то је заслужио због личног ангажовања да општина Лучани буде приоритет у обнови саобраћајне комуникације и тако мештанима, омогућио да преко 100 километара општинских и некатегорисаних путева буду стављени под асфалт. Приликом доделе овог ласкавог признања, истакли су да је он сад "њихов Зоран" што је првом човеку ЈП "Путеви Србије" измамило и сузе на лице.


"Заиста сам много захвалан грађанима. Драго ми је што сам испунио њихова очекивања и што нам дају сигнал да радимо како треба, али ту није крај. Наставићемо даље. Радимо националне саобраћајнице, али велику пажњу поклањамо и локалним путевима који су жила куцавица људима који су пре свега остали да живе на селу. Радићемо на томе да до сваке куће у Србији буде асфалт, нећемо стати док то не остваримо", изјавио је Дробњак.

10.06.2021.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1