Преко хиљаду радника у ноћној смени на Моравском коридору: Изградња деонице од Краљева до Чачка у пуном јеку, на читавој траси чак 74 градилишта (ФОТО)(ВИДЕО)

Kраљево – Изузутно високе температуре условиле су промене смена на изградњи Моравског коридора на Сектору три од Адрана до Мрчајеваца. Како би рaдници избегли највеће врућине ради се ноћу, а месец дана након почетка радови се одвијају предвиђеном динамиком. Кључни радови се изводе од 16 часова а радови који су најосетљивији због технологије материјала, изводе се у периоду од 23 сата до 5 сати ујутру.

,,Моравски коридор се шири и полако излази из оне зоне од Појата до Крушевца. Стално причамо колико ће он бити значајан за економију земље, када са једне стране спојимо Крушевац с Чачком, тих 110 километара и изградимо најмодернији ауто-пут не само у Србији, него у овом делу Европе. Овај коридор ће бити стуб и кичма економије, повезиваће пола милиона људи, овде имамо највише средњих и малих предузећа која ће добити додатну подршку'' рекао је министар саобраћаја Томислав Момировић, који је обишао раднике најтоплијег јулског дана.

15.07.2021.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 4