Prepune plaže gostiju iz Srbije, lagano kupanje u moru već 1. maja: Letnje slike stižu iz Pterovca, cene još uvek nisu paprene - kafa dva, a doručak oko šest evra po osobi (FOTO)     ·     Ne jede se u Čačku samo masna prasetina: Milan vikendicu pretvorio u jedinstven restoran - služi se samo posna hrana, a sprema je jedan od najmlađih kuvara u Srbiji (FOTO)     ·     Uhpšen Srbin u Crnoj Gori po Interpolovoj međunardnoj poternici: Tereti se za prevare, određuje mu se ekstradicioni pritvor     ·     Izgubio kontrolu i udario u betonski stub: Teška saobraćajna nezgoda u selu Dreznik kod Užica     ·     Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru: Dugačke kolone formirane na magistralnom putu Čačak - Požega (FOTO)(VIDEO)     ·     Ljudi izlaze na prozore u cik zore, snimaju telefonima i onda se začuo aplauz: Tradicionalna prvomajska budilnica probudila Čačane, zvuci trube prolomili se kroz grad na Moravi (FOTO)(VIDEO)     ·     Nastradao Srbin u kanjonu Mrtvice: Beogradjaninu pozlilo, prijatelj pokušao da ga reanimira ali bezuspešno     ·     Pao zbog šverca cigareta: Pokušao da prokrijumčari 23.000 paklica bez dokumentacije, odmah završio u pritvoru     ·     Mirko ništa ne prepušta slučaju, u opticaju su i lanci i katanci: Angažovao komšije, pse i aktivirao kamere da mu čuvaju kuću tokom praznika (FOTO)     ·     U sudaru sa šleperom vozilo uništeno do neprepoznatiljivosti stoji pored puta: Saobraćaj trenutno ka Zlatiboru u zastoju     ·     Reka Lim ponovo zasijala punim sjajem: Udruženim snagama očistili ekološku bombu, ogromne količine smeća se više neće širiti u tri države (FOTO)     ·     Benzin prešao 200 dinara pred Uskrs     ·    


Autor: RINA.rs


Поплаве у Ћићевцу: Вода ушла у подруме кућа, потопљене и главне градске улице (ВИДЕО)


Ћићевац – Огромна количина падавина која се у кратком року сручила на територију општине Ћићевац  проузроковала је прави колапс на главним улицама. Услед обилне кише колектори нису могли да приме толику количину воде и она се излила на површину, што на улицима и јуче и данас изазива потоп.

„Кроз центар града једва да може да се прође, саобраћај се одвија јако отежано, вода долази до браве.  Кренуо сам из Сарајева за Грчку и само на овој деоници сам затекао хаотичну ситуацију. Осим аутомобила и људи се тешко крећу јер воде има практично свуда“, изјавио је за РИНУ Александар Зековић.

Вода је ушла и у подруме кућа, па је услед јучерашњег невремена поплављено преко 50 домаћинстава највише у насељу Лучине.

„Не памтимо да се икада раније сручила оволика количина кише. Сипало је као из кабла, након тога вода је почела до продире у подруме. Унутра имамо електричне апарате и део намештаја, све смо морали да износимо напоље и са страхом чекамо нове најављене падавине“, каже мештанка насеља Лучина код Ћићевца.

На терен су изашле и ватрогасне екипе које помажу мештанима да изнесу ствари из кућа на сигурно.

У појединим деловима дошло је до квара на далеководима, па мештани имају проблем и са електроснабдевањем.

РИНА

 


20.07.2021.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO