Након пола века чекања Пожега коначно добија обилазницу: Изградња почиње у марту следеће године, саобраћајница од великог значаја изместиће теретна возила из центра општине (ФОТО) (ВИДЕО)

Пожега – Из године у годину, са повећањем интензитета саoбраћаја, Пожега има све више проблема због чињенице да комплетан саобраћај за Косјерић и Ваљево иде кроз сам центар града. Решење јесте изградња обилазнице у дужини од 3,8 километара, а са радовима ће се почети у марту следеће године.

„Уз изградњу аутопута од изузетне су важности обилазнице око Горњег Милановца, Ужица и Пожеге. Треба да се уради комплетна техничка документација за извођење радова и реализација саме ивестиције. Израда пројекта, експропријација земљишта. Након тога започеће радови, а то ће бити на пролеће следеће године. Чинимо све да читава Србија буде изуетно сабраћјно повезана, да се олакша грађанима. Свакако, нећемо заборавити ни изградњу и санацију локалних путева“, изјавио је министар саобраћаја Томислав Момировић приликом посете Пожеги.

27.07.2021.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 3