Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Гори преко хектар шуме у селу поред Чачка: Пожар прети да стигне до кућа, ватрогасци се сатима боре са ватреном стихијом (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак - Ватрена стихија захватила је преко хектар шуме у чачанском селу Видова. Према речима мештана, пала је дрвена, дотрајала  бандера што је изазвало пожар. 

"Одједном се појавио пламен и проширио се на брдо изнад кућа. Тренутно гори велика површина, а изнад нашег домаћинства све је потпуно бело од дима. Надамо се да ће се ватра ипак локализовати и неће стићи до наших домова. Колико смо могли да приметимо пожар се шири на другу страну брда, само се надамо да неће почети дувати ветар, то би могло и нама направити велике проблеме", рекао је за РИНУ Немања Ђукановић из села Видова.

На лицу места су два ватрогасна возила, а екипе ватрогасца се на неприступачном терену боре да угасе пламен. 

Ово је други пожар који се дешава у овом крају услед пада бандере, а на лице места изашле су и екипе ЕПС-а.

РИНА


15.09.2021.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO