Деценијама чекали на пут, а онда једно писмо послато на праву адресу променило им живот из корена: Због овог потеза председника државе мештани ће остати да живе у селу Сараново код Раче (ФОТО) (ВИДЕО)

Рача - Мало ко је веровао да cамо једно писмо упућено на праву адресу може да реши вишегодишњи проблем мештана Саранова код Раче. Због дотрајале путне инфраструктуре у свом селу пожалили су се Рачани председнику Србије Александру Вучићу, на шта он није седео скрштених руку, већ одмах ангажовао ресорно министарство да реши њихове проблеме. Машине за асфалтирање су стигле и увелико раде, за мање од месец дана пут у дужини око два ипо километра потпуно руиниран за мештане села у срцу Србије постаће права писта.


"У овом селу живи око хиљаду људи, живо је село са пуно деце, неопходан је био овај пут да се уради, како би наши наследници имали где да остану. Без пута нема ни нама живота у овом селу. Хвала нашем комшији Горану Стевановићу који је остао овде и што се усудио да пише Вучићу, искрено мислили смо да од тога нема ништа, али полако нам се враћа вера у људе већ и у државу", казали су за РИНУ, мештани села Сарановo.

18.09.2021.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 3