СНС Чачак: Бранићемо институције града и изборну вољу грађана

Чачак - Одборници Српске напредне странке у Чачку заједно са коалиционим партнерима одлучили су да, поучени недавним дешавањима испред Градске скупштине града Београда, као и учесталим претњама опозиције, стану у одбрану градских институција и заштите их од терора политичке мањине, наводи се у саопштењу повереништва СНС у Чачку.

“Град Чачак је град љубави, демократије и толеранције, а не град мржње, фашизма, међусобних подела и насиља. Грађани Чачка су више пута јасно показали своју политички вољу и иста не може бити угрожавана од стране оних који поверење грађана Чачка немају.

За нас је важно да Чачак напредује, да се после деценија стагнације поново развија. Да градимо аутопутеве, нове фабрике, библиотеку, школе, фискултурне сале, да покренемо аеродром, градимо нове путеве и улице, водоводне системе...

После низа учесталих претњи опозиције, најава блокада улица, путева, институција, као одборници бирани огромном већином грађана Чачка, имамо потребу да институције нашег града заштитимо, јер на власт нисмо дошли улицом, већ изборима. Остаћемо до даљег у скупштини града Чачка и овом приликом позивамо надлежне органе ове државе да заштите све институције и слободу кретања грађана и обрачунају се са фашистима, насилницима и политичким профитерима којима су грађани више пута на изборима рекли ’довиђења’ “, наводи се у саопштењу повереништва СНС у Чачку.

РИНА / Глас западне Србије

12.04.2019.


Fotografije