Музички спектакл на Златибору током првомајских празника

Златибор - Све оне који одлуче да првомајске празнике проведу на Златибору, очекује пријатно изненађење. На овој атрактивној туристичкој дестинацији, након недавно одржаних концерата Дина Мерлина и Северине, организује се фестивал „Мастер мјузик голд“, у оквиру кога ће током три вечери наступити Ана Бекута, Саша Матић и „Лексингтон бенд“.

Током три вечери, 2, 3. и 4. маја, публици у Спортско - туристичком центру Ваи Таи на Златибору представиће се извођачи различитих жанрова, па је тако прве вечери на програму концерт Ане Бекуте, друге Саше Матића, а завршне „Лексингтон бенда“, који ће за првомајске празнике направити прави спектакл.

„Овим путем позивам све да на популарној дестинацији, планини Златибор проведу првомајске празнике и добро се забаве. Очекујемо вас уз добрар провод. Желим да овај фестивал заживи и постане традиционални и да се сваке године у овом периоду виђамо са тродневни програмом“, поручио је Дејан Трајковић из MASTER EVENT TEAM –a, који се организацијом концерата на подручју целе Србије бави дужи низ година. У последње време се све чешће одлучују за Златибор, јер је представља једну најпосећенијих планинских туристичких центара у нашој шемљи, а и шире.

Карте за фестивал су већ у продаји, а организатори обећавају врхунски вечерњи музички програм, уз све оно што Златибор нуди посетиоцима током дана.

Продајна места у Ужицу су Градска кафана, посластичарница Уна, El Camino Caffe, и на Златибору Хотел Алиби и Спортско туристички центар Златибор.

Цене карата се крећу од 600 до 1200 динара.

РИНА

15.04.2019.


Fotografije
Видео